Waarom kiezen voor Plant a Flag?

 
 

Think global, act local

De tijd dat deze slogan enkel geitenwollen sokken toebehoorde is voorbij. De wereld innoveert, wij spotten de internationale trends. Zelf is Plant a Flag Brussels based, compact, en kent ze de Belgische markt als haar broekzak. Dat maakt ons een krak in het vertalen van succesverhalen van grote internationale spelers naar de eigenheden en uitdagingen van lokale ondernemers.

Werken vanuit lange termijn

Wij houden van lange termijn relaties. Wie zegt dat kiezen verliezen is? Zo kunnen we doorlichten hoe je nu met je klanten communiceert en je adviseren hoe dat best in de toekomst kan. Zo kunnen we ons strategisch advies uitrollen in straffe on- en offline marketing en het naar ongekende hoogtes brengen.

 

Sharing is caring

We leren het liefst van jou en van elkaar. En we inspireren ook graag buiten de pure marketing opdracht. Met onze organisatie-tools, onze customer centered aanpak en met hoe we nieuwe werken vorm geven.

 

A way of life

Werk is bij PaF een manier van leven en net daarom klikt het zo goed met onze klanten. Plant a Flag is een samenspel van ondernemers. Talent is key. Innovatie is onze drive. Onze Academy is daar de beste getuige van.

 

Love your audience!

Jouw publiek wordt steeds mondiger, maar hoe vaak mag het mee als volwaardige gesprekspartner rond de tafel schuiven? Plant a Flag maakt van jouw klant haar klant. Door de focus te leggen op de wensen en eisen van gebruikers maken we dingen die echt waarde creëren.