Plant a Flag zoekt jong stagegeweld. Word jij het nieuwe talent in ons marketingteam dat kmo’s helpt klaarstomen voor morgen? Een duik in de Studio van Plant a Flag is de kickstart van jouw carrière.

Iets voor jou?

Als stage diver heb je een reden om op het podium van Plant a Flag te klimmen. Je bent een scherpe pen, dwarse designer, slimme strateeg of weirdo whizzkid. Je kan iets, en wij willen het zien.

Daarnaast ben je een jonge hond (m/v) die popelt om bij te leren. Vergeet wat je op school moet onthouden. Echte ervaringen stapel je pas op in onze Studio. Je stagebegeleider leert je duiken en jouw carrière springt naar een hoger niveau.

 

Wat is de Studio?

In onze Studio ontstaat magie. Jij tovert ideeën uit je hoofd, hart en vingers. Je gaat nauw samenwerken met onze designers, content kings & queens, developers en strategic marketeers:
 

Designers

Ontwerp en illustreer als een gek, pimp oude huisstijlen tot nieuwe parels, leer denken en dromen in beelden.

 

Content kings

Kruip in je pen en ga viraal, schrijf een bom van een blogartikel, blaas honderden mensen van hun stoel met jouw mailing. Content is king en jij zwaait de scepter!

 

Developers

Sleutel mee aan onwezenlijke websites en wervende webshops. Vervoeg het team dat HTML, CSS en Javascript ademt. En pssst... we love Drupal.

 

Strategic marketeers

Stel een dijk van een marketingplan op voor kmo’s en ngo’s, research je raak en leer omgaan met klanten. Wij maken van jou een volbloed marketeer.

 

Klinkt goed?

Kom je eigen vlag neerpoten bij een jong team in Brussel. Overtuig @plantaflag via Facebook of via studio@plantaflag.com!