Bergen expertise onder één vlag

 

Content Managers

Het content team zorgt voor inhoud die raakt, prikkelt en overtuigt. Geen platte verkoopspraat, maar eerlijke taal. Op al je (social) media. Ze laten niets aan het toeval over: de juiste boodschap op het juiste moment in de taal van jouw publiek.

Designers

Onze designers zijn de neusjes van de zalm, creatieve geeks die jouw on- en offline merkwereld vormgeven. Zij kleuren de identiteit van je merk & geven ontwerpen vorm die pijlsnel en in rechte lijn op hun doel afgaan.

Developers

Onze digital experts laten jouw klanten je merk beleven volgens het hoogste gebruiksgemak en de laatste technologie. Ze bouwen, analyseren en beheren je online aanwezigheid.

 
Layers.jpg
 

Hoe?

 

 

Totale ontzorging

Stel je vraag en Plant a Flag regelt het. Alles in één huis. Zo heb jij gegarandeerd een antwoord op elke marketingvraag.

Snel en slim

Jouw vraag komt in de studio aan, op één adres. Dat adres is onze spil. Het draait non stop door en verdeelt jouw nood over een klein marketingteam dat speciaal voor jou wordt samengesteld. Zo maken we snelheid en brouwen we kwaliteit op maat van jouw klant.

Meten = weten

Volg op elk moment de stand van je dossier op en beheer je eigen budget waar en wanneer je wil via onze Studio tool.

 

Overtuigd?

Contacteer ons en ...